IGROVJE
stranka » igrovje » xbox » The Guy Game
The Guy Game

LordFebo, ki sedaj ve, katero je glavno mesto Wisconsina, ima raje par Febolinih v rokah kot poskakujočih sto na zaslonu.

Skurcane špile delim na dve sorti: na one, ki so resnični pičkin dim in so jih naredili s sloganom 'Od retardov za retarde', in na tiste, ki so do neke mere in v določenih primerih celo zabavni, vendar se v splošnem človečnjak raje lastnočeljustno ugrizne v genitalijo, kot da bi zanje ruknil deset kovačev. Fukelj Larry

Mn3njalniški nežur #2. Zgorajbreznice se športno udejstvujejo. Prej je vrtela hulahop obroč, zdaj Mala skače čez kolebnico.
recimo paše v prvi jerbas, tale Guy Game pa v drugi. No, pogoj, da te naslov vsaj malo pritegne, je ta, da curaklja raje sprehajaš po vodnjakih kot po kloakah, ali pa si lezbača. Ritopikom in normalnim škrgam bolščanje v taužent parov poplesavajočih grudi najbrž ne dogaja baš. Igra, če tem dobrim sedmim gigabajtom videoposnetkov sploh lahko tako rečem, je namreč prav to: en gromozanski grozd vimen vseh stoičnosti, kalibrov, oblik in barv. Mokre sanje slehernega od zatilja do jajc kosmatega deca, skratka. Joškotres sprva spominja na kako ameriško đekesovsko oddajo tipa Girls Gone Wild, kjer pijane pičure
 kar tekmujejo, katera bo na bolj ostuden način zadegala jozeljne v kamero. Ampak ni, saj so vso sceno postavili le in samo za potrebe razvoja igre. V ta namen so na Padre Islandu na jugu Teksasa organizirali žurko, na katero so povabili petdeset hotnic in petsto fukfehtarjev, nakar so izprijenost tega megaribežna posneli iz vseh zornih kotov. Da so grupiču lahko vdahnili 'igralnost', so ga predočili kot babji kviz. Če flandra ne ve odgovora na zadano vprašanje, mora mlečni žlezi na ogled postaviti. Babe so praviloma nadpovprečno butaste, zato bi bilo bolje, če bi na podij vnaprej prišle zgoraj brez. To, da sloni valijo jajca, je še dokaj nedolžna cvetka njihovega zahojenega uma. Ena hujših je recimo tale. Vprašanje: po katerem antičnem junaku, ki je ubil očeta in se poročil z materjo, se imenuje psihološki kompleks? In krota debilna zine: the mafia guy. Ko ji špiker pove za Ojdipa, butara skrajno začudeno navrže: "Who the fuck knows that?" Američanke so res glupe ko kurac. Večina od tisočerice vprašanj je čezlužniških, torej tipa 'kdo v ligi NBA ima najdaljšega klinca', 'katera je uradna žvau neke redneckovske zvezne države' in 'kakšne barve gate je imel Fraser v tretjem delu četrte sezone'.

Nesmiselna predelava za računalnike je neposredna xboxova inačica, na kar kažejo tudi označbe knofov. Prizor kaže večigralski način, v katerem se joški hitreje pokažejo.

Dogajanje je razdeljeno v dvajset epizod s po tremi mlekaricami v vsaki. Sprva imajo dečve čez joške cenzurni napis, z uspešnostjo pa postane pogled na hlebčke neoviran. A da ne boš mislil, pimpelj pohotni, da boš z Guglom v ozadju našel vse podatke in ob pogledu na razgaljene titike veselo snemal kožco z glavce ter belil stene. Igra modro sledi življenjskemu nasvetu, da pamet ni ključ do melon in češplje, saj šteje edinole sreča. Znanje v kvizu namreč prinese le denar, ki je na koncu koncev pomemben samo v večigralstvu, dočim je umik prekrivnega napisa odvisen od uganjevanja, ali bo kravica vedela odgovor oziroma kakšno traparijo bo bleknila. To je nadvse zoprno, saj lahko prideš do konca ducatnika preizkušenj, kolikor jih šteje posamezni del, brez ene same videne bradavičke, četudi si piflar in veš vse. Zajeb, skratka.

Mn3njalniški nežur. Muca maca in Just-a-girl v akciji. Močefit se cedi iz vseh por in pod odrom je prava drsalnica.

Fantovska igra je skupaj dana presenetljivo kakovostno, z barvitimi meniji in videom solidne kvalitete. Ampak pod črto je izdelek še vedno le en velik kup vimenovja, pri čemer je kviz slab izgovor za uvrstitev zadevščine med igrovje. Za dvanajst jurjev naj si najstniški masturb raje privošči tri poštene porniče. Nadalje je to predelava s konzol in tipično nepecejaški naslov, s katerim se mora nujno zabavati družbica do štirih, in to ne za pisalno mizo, marveč na kavču, vsak s svojim, em, joypadom v roki. Za nameček se prične dogajanje kmalu ponavljati in vleči, tempo je orenk prepočasen, uspeh je odvisen izključno od sreče in motivacije za naslednji par zizik je čedalje manj. Občasna smešnost in napovedovalčevo zmerjanje pedrov, ki pičkam kričijo pravilne odgovore, ne naredijo veliko za vtis. Enostavno premalo domiselnosti. Nam je pa The Guy Game vsekakor dal dobro idejo za prihodnji mn3njalnik party. V ta namen v češpljinem drevoredu že treniramo poseben odred molznic (Oona, Mala, Amy, Agonya, Sapramiška, Okult ...).

Mn3njalniški nežur #3. Troteus v družbi par zalih deklic. Za kamero drka Kakarotto. Na wamp, jasno.

The Guy Game
Topheavy Studios za pc, xbox
objavljeno: Joker 140
marec 2005

33
hja, joški so načeloma vedno dobrodošli
ponavljajoče se, počasno odvijanje
premalo igralnih raznolikosti in zanimivosti
špil je večigralsko konzolastičen