IGROVJE
stranka » igrovje » playstation 2 » Athens 2004
Athens 2004

Sneti med enoličnim drezanjem gumbov zakinka. Brez heca.

Zdaj zdaj bo Sony pokupil licence za vse športe in tako kot formulo 1, WRC ter olimpijske igre bo moč košarko, nogomet, vaterpolo in hitrostno prdenje srečati le na playstationu (2, 3, 7...). To je sicer vnaprejšnjega teženja

Konjsko skakanje je izvirna zadeva, vendar je izvedba prejkoprej za posrat. Kljuse se čuti bolj kot želvak kot repati kopitar.
vredno, ampak če bi japonski velikan h klepanju ustreznih špilov pristopil, kot se spodobi, bi se sprijaznili in si skrajšali jezike. Dokler pa kanijo izdajati sranje, kakršno so Atene, iz ustec farbovitega magazina ne bode nikakršne tišine!
Kot simulacija brzopetnega pletenja košaric in garanja v proizvodnji Athens 2004 nudijo udejstvovanje v solidnih petindvajsetih disciplinah. Atletiko predstavljajo - v moških in ženskih variantah - tek na 100, 200, 400, 800 in 1500 metrov ter čez ovire, plus skoki v daljavo, v višino in ob palici, troskok ter met diska, krogle, kopja in jagnjeta (šala). Tu so štiri plavalne tehnike, vse po sto metrov, jezuščki, eem, gimnastiki bodo veseli parterja ločeno za moške in ženske, krogov ter preskoka, vdelan je dvig uteži od 105 kil dalj. Malček nenavadna sta žensko lokostrelstvo na 70 m in klatenje glinastih golobov, najbolj pa konjsko hopsanje. Nabor se zdi pisan, a seveda ni - kot manjkajoče kategorije na pamet urno padejo rokoborba, kolesarstvo, tenis, namizni tenis, skoki v vodo, odbojka na mivki, jadranje, veslanje ... Daljši seznam bi zahteval vložek zajetnejših količin domišljije in piljenje, česar pa

Ako imate plesno podlago, boste od špila odnesli nekaj več. Posebej če boste redno furali tek na sto metrov, hehe.
je bil ta licenčni pofl, vkup vržen v skrajni naglici, deležen bore malo. Večina športov temelji na hitrostnem drkanju gumbov X in O v navezi z L1, ki pomeni štart ali pošic pokazatelja. Sistem ni od časov Daley Thompson's Supertesta napredoval niti za trohico in verjetno je, da boste bodisi polomili igralni plošček (PS2jev za daljše tovrstno mučenje nikakor ni ustvarjen), bodisi si izrabili prste. Ker gumbov ni moč nastaviti, ste obstojeni na vse bolj kruljavo držanje joypada in na skorajšnje bolečine v dlani. Če se je to zgodilo meni, ki špile aktivno drgne dobrih petnajst let in je na bičanja igratorjev vajen kot beduin puščave, si lahko mislite, kako bodo jamrali neutrjeni. Sem preizkusil na nedolžni žrtvi in verjemite, prizor ni lep. Temu je tako predvsem zato, ker ima igra izjemno slab občutek za to, kaj je lahko in kaj težko. Pobesnelo knofanje v teku na 800 metrov je hudičevo utrujajoče, toda če niste nenehno v pogonu, nimate šans za zmago, saj je računalo neusmiljeno. Po drugi strani je ritmično pritiskanje pri skoku v višino mačji kašelj, saj sem v prvem poskusu zmagal in sesul svetovni ter olimpijski rekord.

Lokostrelstvo pokvari veliko premočan in hitro obračajoč se veter, ki srečo naredi za najpomembnejšo.
Kljuseta so neodzivna, dihanje z drezanjem po L1 iz plavanja naredi totalno zmedo in pokazatelj pri lokostrelstvu niha kot pijan, dočim so moški in ženski parter ter preskok testi, ki pravijo, da ste povsem šeptrljavi, če ne dobite zlatega odličja v treh poskusih. To in dejstvo, da igra nima nobene globine (še najbolj kompleksno je gibanje na krogih, ki ga boste zaobvladali nekako v sedmo), prispevata k temu, da boste Atene parkrat igrali, nakar bodo postale dolgočasne. Zanimivost dvigne edino špilanje v družbi, najraje v četvero, če namesto joypadov uporabljate plesne podlage (dance pade). Tek je v tem

Anonimni predstavnik Južnoafriške republike. Glede na to, koliko $ Sony zmeče za licence, bi lahko imel ime.
primeru fizično naporen in ritmična gimnastika spomni na Dance Dance Revolution. A kaj, ko so dance padi pri nas turbo eksotika, tako oni kot multitap za priklop več kot dveh igratorjev pa so pošten dodaten strošek. No, če imate tako pad kot multitap, k oceni prištejte 13,4.
A nobena plesna podlaga ne more Athens 2004 prinesti tistega, česar jim najbolj manjka: olimpijskega vzdušja. Nobenega uvoda ni, ceremoniala prižiganja ognja, predstavitve reprezentanc, govoranc. Športniki nimajo imen in lastnosti ter so splošnega, da ne rečem androidnega videza. Vaše ime in imena nasprotnikov so tričrkovne šifre, podelitve kolajn so pekovske in brez himn, spektakel je na najnižji možni ravni.

Athens 2004
Sony za playstation 2
objavljeno: Joker 132
julij 2004

42

sorodni članki