IGROVJE
stranka » igrovje » playstation 2 » Singstar Summer Party
Singstar Summer Party

Sneti

Karaočna serija Singstar doživlja vzpone in padce, ampak na sploš­no se je drži vtis upehanosti. Po Singstarju za PS3, ki je navdušil le delno (glej Joker 174), je tu Su­mmer Party, kompilacija tri­desetih komadov, zbranih z vseh vetrov, katerih edi­na povezovalna tema je ta, da bi jih uspešno žgali na kakem maturancu.

Če bi Sony naredil karaoke za wii, bi jim lahko rekel Swiingstar. V nemških kavs-barih bi bila zadeva na moč priljubljena.

Nalite srednješolke bi se drle na Girls Aloud (Call the Shots), Rihanno (Marela), Sugababes (Red Dress) in vinohišno Amy (Tears Dry on their Own); kerlci bi med šlatanjem za rit pritegnili z Blur (Girls & Boys) ter Kaiser Chefs (I Predict a Riot); prfokse pa bi raznežili Toto (Hold the Line), Lou Bega (Mambo No. 5), David Bowie (Let's Dance) ter, Chesney Hawkes (I am the One and Only). Ves seznam najdete na sing­star.com, igralnih novosti pa itak ni – star vmesnik, stari načini, stara tehnologija.

Glasbeni okus kajpak ne spada v glavo običajnega konzumenta Singstarov, saj ob takihle grozotah mimogrede fašeš skorbut in lijavico.

Pod črto kvaliteta pesmi z brado opazno prevladuje nad izbiro novejših, tako z glasbeniškega kot pevs­ke­ga stališča. Gotovo pa to ni Singstar, ki bi v slogu Rock Ballands resneje preizkusil tvoj pevski ta­lent. Bolj pivskega.

Singstar Summer Party
Sony za playstation 2
objavljeno: Joker 178
maj 2008