IGROVJE
stranka » igrovje » rumplkamra
Uredi seznam
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Aggressor
Discworld (J261)
Ob odhodu Terryja Pratchetta pomisel na njegove igre pride sama od sebe. A Kavbojcu ni treba kopati po rumplkam­ri, niti razpihovati prahu, kajti v avanturi Discworld se redno vrača. Ti odličnici starih dni sta se komaj kaj postarali.
Goblins (J255)
Pisatelj: Quattro
Pisatelj: Aggressor
Pisatelj: Sneti
Kibernetsko ojačani Case se prebudi iz kome in zmeden zakoraka po temačni vsemirski postaji. Po soočenju z megalomansko umetno inteligenco iz System Shocka 1 in 2 se pretresen priduša, da z računalniki res ni heca.
Smash T.V. (J241)
Pisatelj: Sneti
Starcraft (J237)
Pisatelj: Aggressor
Descent (J236)
Pisatelj: Aggressor
Arcanum (J235)
Pisatelj: Quattro
Polvilinski lokostrelec LordFebo se po štirinajstih letih vnovič poda po sledeh sprijene železove rude. A čeprav sprva nerad navleče prašne bregeše in viha nos nad metanjem kock, je kmalu tako navdušen, da ga patina nič več ne moti. Sarevok jih tudi v drugo dobi po pižmovki.
Pisatelj: Aggressor
Pisatelj: Šerlok
Pisatelj: Navi
Zaradi Arkham Asyluma in Arkham Cityja je Batman car tudi v svetu videoger, ne le v filmskem. A ne gre pozabiti, da so dobri špili z drugim jazom tehnofrika Brucea Wayna obstajali že, preden so nas Rocksteady razvadili. Med nič manj kot petdesetimi igrami s Šišmišem je bilo sicer dosti obupnih, največ v obdobju od zgodnjih devetdesetih do poz­nih dvatisočih. Toda povprečje je dosti boljše kot pri drugih maskiranih herojih. Fletno je bilo zato presejati zrnje od plev in ločiti top shit batmanščine od onih, ki so top shop, čeprav sem bil Sneti primoran ostati v času osem- in šestnajstbitnikov.
Pisatelj: Quattro
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Aggressor
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA

november 2017
Oznanila: BlizzCon, zgodbi iz kock, Tamagočiji ..., vedež: sevanje, Made in China, anali: kinect, igrovje: Gran Turismo Sports, Super Mario Odyssey, South Park: Fractured But Whole, Call of Duty WW2, Ys VIII, Guardians of the Galaxy, Rock of Ages 2 ..., testisi: nokia 8 in iphone X, slikosuk: Thor, Star Trek Discovery, aktualne nizike ..., črkožer: prepovedane knjige ...

Rubrike iger