IGROVJE
stranka » igrovje » pc » The Sims 3: Design & Hi-Tech Stuff
The Sims 3: Design & Hi-Tech Stuff

Aggressor

Tretji Simčki so na poti enako uspešne prodaje kot predhodnika, saj so jih od junija lani prodali že slabih šest milijonov izvodov. To je več kot dovolj morebitnih kupcev za dodatne pakete vsebine, po katerih franšiza slovi. Paketi igri ne pridodajo novih mehanik, so pa meka za nadebudne Potočnike in Plošinjake, ki padajo v delirij ob novih kreacijah in omarah. Dvojka je denimo ugledala modna in najstniška oblačilca, pohištvo znamke IKEA in praznične dekoracije. Design & Hi-Tech Stuff za trojko pa dostavi notranjo opremo in cunjice v modernem, japijevskem slogu, za kar morajo Simčki pošteno pogledati v denarnico. Kavč hecnih oblik, ogromen glasbeni stolp, igralna konzola za nasilne videoigrice in trikotna banja za tiste, ki poligončkarje radi opazujejo v kopalnici. V duhu desetletnice serije so v paketu še trije proslavljeni predmeti iz prejšnjih delov: električna kitara, akvarij in masažna postelja.

Hecno, ampak če natančno pogledate, se ob igranju konzole na zaslonu rolajo le EAjevi špili, predvsem Need for Speed in Skate.

Vsebina je sicer kvalitetna in luštna na pogled. Toda elementov je odločno premalo. Kosov pohištva je za dobra dva ducata, med čemer ne najdeš ničesar denimo za v kuhinjo. Posebej pa razočara malo delov za grajenje hišk, koder je na voljo celo eno okno. Med okrog dvajsetimi oblačili ni otroških, ki bodo bržda v ločenem paketu, heh. In za teh slabih petdeset novih reči hočejo petnajst evrov. Res samo za tiste, ki so nepopravljivo mahnjeni na Simse. 

Kot je značilno, so za nekatere od novih predmetov pridodane frišne animacije obnašanja Simčkov, denimo v masažni postelji. Kljub temu nad količino vsebine res ni mogoče biti navdušen.

The Sims 3: Design & Hi-Tech Stuff
založnik: Electronic Arts
objavljeno: Joker 201
april 2010


sorodni članki