IGROVJE
stranka » igrovje » pc » Ubersoldier
Ubersoldier

Luni se nekaj trudi okol tote kislice, pol mu pa vse skup dopizdi in pove tak ko je!

Kaj se folk kdaj vpraša kake špile bi mi danes terali, če se Dolfiju 70 let nazaj ne bi malo odlotalo? Mater če je res že vsaki drugi zaplet o nacijih. Ja pa dobro no porkafiks! Se so res bli spipani, pa naredli so vlke hantle, samo se te niso menda edini negativci?! Te pa še nonstop terajo njihove okultne fore! Ker se še nismo prenažrli ubermenšov, naci letečih talarov in totih fint, ne? In evo, prišla je še ena točno taka igerca. Nea vem, mogoče se totim Rusom pri Burutu zdi, da so izumli nekaj novega, ampak ko so mi rekli "Tkole zdej Luni mudelčk, ti boš zdle u iber naredu tegale Ubersoldatka tastr!" sn se direkt zjoko!

Tote hepane gleaš skoz celo kampanjo, samo da so včasih malo bolj fensi oblečeni. Kao najhujši maheri so drugi ubersolđeri.

Okej, delo je delo in šefe bo spet gnjavo, naj se jočem v svojem času, ne na njegov račun. V čem je pol tu finta? Pazi zaj to foro: tu nea strelaš naci ubermenšov ampak si ti edn izmed njih! V neki zasedi te kao fentajo, pol te pa neki dohtar ponuca za eksperiment in oživiš, s tem da si valda paranormalno močn. Ampak tu zaj prije caka! Ker si pune opran, ubogaš samo čisto prvega, ki ga vidiš. In valda je to neka dobra baba iz odporniškega gibanja, ki te izkoristi da se boriš proti svojim bivšim frendom. Bol kislo od Branetovih zoknov, pa še ni fertik! Ne samo da moraš prebavljat toto žalost od zgodbe, vse je predstavljeno pune hamre bogo. Sekvence so grafično še nekak, ampak ki so nabrali folk za glasove mi nikol neo jasno. Zglea kr po kakih gostilnah, ker tak nevživetega branja niso zmožni niti v malečniškem kulturnem društvu! Nemško-ruska produkcija, tako je blo tuji z Aquanoxom.

Puške so pune haufne nenatančne pa malo glupo so razporejene. Ruski PPSh-41 srei Francije? Daj nea se hecaj!

Se ko bi to bil edini problem špila bi še šlo. Tak pa lepo zaštartaš zadevo, nekak upaš da bo vsaj multiplejer podobn Call of Duty 2, pol pa deset minut ko butl iščeš ki se sploh džojnaš na kaki server. Ja neo šlo pupi, ker Burutovci niso bli dovol ubermenši da bi sploh vgradili onlajn špilanje! Kak si sploh upajo leta 2006 izdat prvoosebno igerco brez večrazpaljotke? To res, da zadeva stane pune manj od drugih novih FPSjov, samo tak osnovne funkcije ne bi smeli spustit. Je vsaj singlplejer kul? Eh, kaj te s tabo je! Nekak si misliš da oš ko ubersoldier mel vgrajeno skladišče pušk, prdo strele in rigo ogenj, telekinetično meto boge kričeče folkece naokoli pa kaj te jaz vem kaj še vse. Pa da te bodo napadali celi vodi nacijov, tankovske brigade, eskadrilje štuk. Pač neka turbo verzija Painkillera. Ampak ne, si čist povprečn lolek, ki počasi puca nivo za nivojem, uporabla iste puške ko v CoD 2 in je glih tak ranljiv ko vsi ostali. Okej pardon, maš eno supersposobnost, kao časovni ščit. Ko ga ponucaš se not nabirajo vse krogle, tui tvoje. Tak si vbistvu za nekaj časa čist neranljiv, pa še druge lahko pobijaš z ustavljenimi metki, tak da odšpanciraš do ludeka pa mu daš focn z ustavljenim železom. Pa nadgrajuješ lahko ščit, ko v odmerjenem cajtu stisneš tri hedšote zadeva postane odpornejša. To je kul, ker si nagrajen za sposobno igranje. Samo kaj, ko je to edina taka kul ideja razn brezveznega zdravljenja s hitrim štihanjem Švabov.

Toti ščit je edina stvar zarai katere si lahko rečeš ubermenš. Človek pričakuje bolj mafijske stvari, ne pa modri žele!

Pa tui drugače ni onega pravega filinga. Najbol so krive sferderbane kontrole, vse skup je narejeno pune haufne leseno. Ludek se ti zatika v vsaki kamen in razpoko, skoči približno tak visoko ko moj 160-kilski sosed Ruda, pa ko strelaš nikol ne veš kam grejo metki. Menda so hteli nareit sistem natančnosti ko v CoD2, ker isto z desnim knofom dobiš merek. Samo jim ni ratalo, ker maš lahko merek točno na naciju pa ga boš zadel pune na random. Tak da pol nekak obupaš pa se pač zalaufaš v sredino, začneš rafalat in če zagusti vklopiš ščit. Nasprotniki so itak taki loleki, da se jim lahko samo smeješ. Največja znanost jim je skrivanje za kaki sod in metanje granat, pa še to majo večinoma skriptano. Majo pa zato vsi satelitske uhe al nekaj, ker kak se pokažeš iza vogla te začnejo strelat ko budale, ko še sploh ne veš ki so. Ampak dobro, itak vsaki za sabo pusti neke flajštre tak da zdravje ni problem.
In tak se iz trme grizeš iz ene glupe stopnje v drugo (okej lažem, podmornica je kul) in glih ko fajn padeš not, je špila konec. Tak na oko bi reko da ga komot obrneš v kakih šestih urah. In pol ker ni multiplejera ga lepo zbrišeš z diska. Škoda, ker bi vse skup lahko blo dosti bolše, ampak jebiga, tak je Ubersoldier - še en brezvezn naci špil, ko ga bomo pozabli čez tedn dni. Ajd grem jas na pir!

Ubersoldier
založnik: Burut / CDV
demo: natlačenka 154
objavljeno: Joker 154
maj 2006

43
ok grafika
to neko nadgrajevanje ščita
kisla zgodba s še bolj kislim igranjem
glupi kolegi in naciji
brezvezne sobe in naloge
ni večigralstva!
pune leseni nadzor
premalo vsega