IGROVJE
stranka » igrovje » pc » Singles 2: Triple Trouble
Singles 2: Triple Trouble

Retro ugotavlja: nagota prej ali slej vodi k nategu v anale.

Evo, Retro, pismenke ti še ne letijo iz nevritov in do Kine se moraš še malo našpilat. Okej, Zinglz cvaj, moj omiljeni žanr. Ajde, daj sem škatlo. LordFebo s tem reši zalogo sline za poletje, zato bom jaz dežurno povedal, kako se ne dela špilov. Analizirano s pristnega igralnega stališča, mimo vseh najstniško razveseljujočih jozeljnov in pusijev, ki zijajo z vseh posnetkov.

Končno sem lahko izživel kompleks igričarja, ki vključuje nago žensko z veliko veselo palico. Zdaj mi stoji trdneje. Oziroma sploh.

Če se spomnimo prvega dela (J129, 69), je bil ta še-kar simulacija zveze med dvema naključnospolnima osebkoma, ki je skušal ubrati malenkost drugačno pot v mejah žanra. Čeprav igralno ni bil preveč drugačen od Simovčkov, je bilo vseeno več poudarka na zvezi med samčkoma. A če so The Sims 2 s poglobitvijo simulacije, bolj življenjskimi interakcijami in ogromno dozo kreativnega predmetovja spotencirali prvi del na kvadrat, potem Singles 2: Triple Trouble predhodnika pomnožijo z ena cela pet, saj osebkoma dodajo tretjega vsiljivca. To naj bi omogočalo oh in sploh trojčke vseh mogočih mešanic (legebitra generacija in tisti, ta čudni heteroseksualci). No, vse bi bilo lepo in prav, če bi se zgodilo še kaj drugega, recimo dovršena simulacija privlačnosti, piramide potreb, posledice medosebnih odnosov na različnih ravnah i

Ooh, masaža, draga cimra. Samo ne mi več prstov v rit tlačit.
n ostale zapuščine psihologije iz srednje šole. Bvahahahaha! Retro, ne bodi naiven. Mularija hoče joške in seks, kurcodvigajoče stvari, ki jih v svoji računalniško-geekovski resnici najde zgolj v digitalni obliki. Našlepajmo se torej na model Simov, torej par potreb, ki jih je treba stalno zadovoljevati, in če imaš srečo, da punca ni ne lačna, ne zaspana, niti ji ne smrdijo nogavice in je ne tišči na sekret, potem lahko, dragi Retro, celo šminkariš z medsebojnimi odnosi. Ti potekajo v treh domenah, ločeno za vsako poznano osebo. Prijateljstvo se izvaja s klepetanjem o vremenu, opravljanju in izmenjavi hobijev, romantika z objemčki, pogovorih o mesečini ter strastnimi poljubi, nakar končamo v tretji domeni, ki je namenjena erotiki, torej flirtanju, zalizovanju in fuku. Celo tako globok je špil, da nekatera dekleta dopuščajo avanture, medtem ko druge za doldajanje nujno potrebujejo romantično zvezo. Prosim, ne spreglejte sarkazma v prejšnjem stavku; tovrstno 'globoko' simulacijo namreč ustvarjajo tri vrstice kode (if me.lajdra then fuk.allow else if me.idealka then if romantika>0.5 then fuk.allow else fuk.ne_sploh). Če fuka ni, lahko v postelji vseeno izvajaš samopostrežbo, za kar špilu podeljujem tri ekstra točke, skupaj s šestimi za največje število nagih joškov na zaslonu, ako začetna konfiguracija naseljencev razpolaga s tremi češpljami (ki so, mimogrede, vse kosmatulje). Ampak v redu, konec koncev podpiram necenzurirano nagoto. Naj se versko blazni očki in mamice raje spravljajo na orožje in pobijanje, ki ga najdeš v 99 % ostalih zadev.

Za stanovanjsko opremo so boljši The Sims, za gledanje joškov pa priporočam realnost. Pudingaste igračke so tega vredne.

Grafični pogon razpolaga z dobro osvetljavo prostorov in tudi sami modeli niso ravno štirioglati. Človečke je ob izvajanju medosebnih aktivnosti prav prijetno opazovati - če bi vse skupaj le imelo smisel. Seks, avanture in ljubezen so v resničnosti tako zapleteni, da so zaradi njih padale celo kraljevine. Singles pa seveda ostane pri tem, da mularija oha in aha, ko vidi nipl in harmonično nihanje odeje, medtem ko napredni pomen doldajanja enostavno zanemari, saj simulacija ni na dovoljšnem nivoju, da bi z zanimivostjo spremljal reakcijo trojčka na tvoje vmešavanje. A če bi vsaj bilo p

Ti dve sta se pripravili do lezbizacije že po dnevu flirtanja. Sim OFF, pron ON!
otrebno le slednje. Naka! Očitno so vsem stanovalcem vsadili možgane blondinke, vnaprej razgrajene v stodvajsetodstotnem alkoholu, da ja ne bi izumili česa bolj naprednega kot je, pazi zdaj, stanje po tri do štiri ure sredi hodnika. Ves ta čas oseba čaka na moje posredovanje, čeravno bi lahko vsaj gledala teve, lizala pazduhe cimri, drkala pod kovtrom in izvajala tistih petdeset interakcij z okoliškimi predmeti. Ah kje, stojmo raje pri miru in če se ravno planeti naravnajo v enakostranični devetkotnik, gremo jest ter pod tuš. Žalostno. Grajenje stanovanja je svetlobna leta za drugimi Simčki (celo bolj borno od prvih Willovih ljudekov), predmeti v Triple Trouble pa itak ne prinašajo nikakršnega zadovoljstva, ko enkrat vidiš s filmčki podprte televizorje in med seboj usklajeno igranje inštrumentov iz Maxisove umetnije. Edino, kar prinaša dodano vrednost, je zgodba, kjer še kar zabavno živimo telenovelo vnaprej izbrane trojice. Vau, celo nekaj smisla v vsej tej žlobudri! Vsaj dokler ne naletiš na hrošč, ki prepreči izpeljavo kritičnega cilja, nakar izvedeš neprožni trk špila z risajkl binom. Nič, če tripate na joške, napišite 'tits' v Google, denar za Singles 2 pa preusmerite v The Sims 2 ali vibrator.

Singles 2: Triple Trouble
založnik: Rotobee / Deep Silver
objavljeno: Joker 144
julij 2005

34
popolna nagota, seks in samozadovoljevanje
zgodba za nekreativneže
simulator na nivoju blont striptizete
dolgočasna, brez smisla
igralno zgolj Singles 1 + še en dec/baba

 
 
 
sorodni članki