IGROVJE
stranka » igrovje » iOS » Geodefense Swarm
Geodefense Swarm

Sneti

Tako kot Kingdom Rush in Jelly Defense tale igra za 1,59 evra ni ne najnovejša, ne posebej izvirna. Je pa globoka in igralna. V neonsko kibernetski grafiki devamo stolpiče na šesterokotnike, vendar niti niso toliko važne utrdbe, ki so, če izvzamem podporne generatorje, zelo uveljavljenih sort – mitraljezi, laserji in po­dobno. Bistvenejša so posebna polja, ki uletavajoče alienske gmizavčke, kot so pekmenčki, zvezdice in globule, zdravijo, hitrijo, ščitijo ter pospešujejo. Razporejena so v različne vzorce in ko svobodno izbiraš nivoje iz skupkov easy, medium in hard (dodatni so za drobiž na voljo kot DLC), opaziš, da so postavljena vedno bolj zvito & zlobno. Digitalnih napadalčkov je kakopak zmerom več, kot se zagre glede na ime.
Valovi so nekoliko predolgi, zato se špil mestoma vle­če, in izvedba je rudimentarna, pri čemer ni posebne inačice za ipad. Tudi multija ni. A Geodefense Swarm je soliden, kjer šteje: pri stolpovni taktiki. 

Bistvena je občutljivost posameznih vrst alienske favne. Rakete se denimo zdijo hudo močne, a jim nekatere žverce uidejo oziroma so nanje odporne.

Geodefense Swarm
Critical Thought za iOS
objavljeno: Joker 232
november 2012

78