IGROVJE
stranka » igrovje » playstation 3 » Bloody Palace
Bloody Palace

Sneti

No, KONČNO. Več kot mesec dni je trajalo, da smo dobili dolpotegljivi dodatek Bloody Palace, ki doda ločeno bojevalno areno s sto in enim nivojem. Raz­ši­ri­tev je brezplačna, a če mene vprašate, bi morala biti na voljo ob začetku v inačici na ploščku. Kakorkoli, kot Dante se znajdeš na ploskem, ne ravno velikem območju, kamor špil sipa raznoliko sestavljene valove nasprotnikov. Ti se jih trudiš poklati čimveč na čimlepši način, da dobiš visoke ocene, s katerimi se nato postavljaš na spletni lestvici. Takisto je važen čas, ki sproti pojema in ga dobivaš z masakrom. Vsake toliko pa se preseliš pred šefa, ki si sledijo v enakem zaporedju kot v osnovni igri.

Z borbami v Krvavi palači nabiraš tudi sredstva za nadgradnje, kar je kul, saj po enem skozihodu nimaš vsega odklenjenega.

Ta inačica Krvave palače ni za odmet, a bi lahko bila dosti boljša in gotovo ne preseže one v DMC4. Izbire težavnosti ni in tista, ki so jo nastavili avtorji, je precej nizka, tako da je veliko obračunov pretirano rutinskih. Prav tako moraš vedno od začetka, kar mi ni všeč – lahko bi imel opcijo nadaljevati z rezultatsko kaznijo ali skočiti na štart. Tudi arena bi se lahko bolj spreminjala, ne da si le občasno deležen alternativnih prijemov, kot je boj, obrnjen na glavo. Ocene špilu zaradi Bloody Palaca definitivno ne bi dvignil.

Bloody Palace
Capcom za xbox 360, playstation 3
objavljeno: Joker 236
marec 2013