IGROVJE
stranka » igrovje » xbox 360 » Rez HD
Rez HD

Sneti

Naprej sem nameraval v čast Mizugičijevemu Re­zu HD spisati čisto pravo pr0n zgodbo, ob kateri bi ob­čest­vo tako brizgalo širom sta­rinskih zof, da jih niti nuklearna eksplozija ne bi več očistila. Ampak je ni­sem. Prvi razlog je v tem, da kljub temu, da XBLA-izvedenka v skladu z dogajanjem na ekranu sicer trese nič manj kot tri joypade, za kar si v izvirniku na PS2 po­t­reboval vibrirajočo ploščico. Ker so do­tično pro­­dajali v omejenih količinah in zlasti na Ja­pon­s­kem, je okrog nje zrasla strašna fama, kako se punce z njo zadovoljujejo s tiščanjem ob ščegetav­ček, med­tem ko njihovi g33ki špilajo Rez. A prakti­čen pre­izkus je po­ka­zal, da afnanje z drgetajočim joypadom vzbudi kveč­jemu prijetne občutke, na­mes­to da bi se dru­žica spremenila v Jenno Jameson s fe­ti­šem na nintendov pa­lec.

Šefi sami po sebi niso preveč zajebani, so pa glede na tisto, kar pride pred njimi. Pozna se, da je Rez star sedem let in da Mizuguči še ni obvladal dizajna.

Tudi špila samega se slava drži bolj po časoplovski inerciji kot zato, ker bi si jo še zaslužil. Hec je v tem, da v tretjeosebnem pogledu in samosvoji grafiki letiš v prostor in z merkom označuješ sovrage, proti kate­rim nato, ko gumb spustiš, pošlješ izstrelke. Dejanja sprožajo zvok, ki v navezi s podlago iz trance glasbe tvori odlično glasbeno kuliso. Toda kot streljačina je Rez povprečna predstavnica zvrsti, z rutinskimi desetminutnimi nivoji, ki jih je za nameček borih pet, in pre­tirano dolgoveznimi, včasih težkimi šefi. Še največ zabave je s trudom popokanja vsega in posledičnih rekordov, vendar je globine pri tem do­kaj malo.
Bolj kot analna odličnica je Rez HD zanimivost, ki jo velja izkusiti, da lahko rečeš, evo, spoštujem in poznam preteklost iger. Je pa res, da je menda kul, če se ga zakadiš ter nato bolščiš v neonski ples vektorjev in trensiča. Pornografsko plat sem sprobal jaz, dotično prepuščam vam.

Če ne veste, kaj je ves ta trušč okrog Reza, igratorskega drgetanja in ščegijev, kliknite www.gamegirladvance.com/archives/2002/10/26/sex_in_games_rezvibrator.html.

Rez HD
Microsoft za xbox 360
objavljeno: Joker 176
marec 2008