IGROVJE
stranka » igrovje » java » The Clone Wars
The Clone Wars

Jurec

Vojna klonov temelji na animi­ranem filmu, ki se je pred kratkim vrtel v kinih in je uvod v pri­hajajočo risano serijo. Zgodba je postavljena med drugo in tretjo epizodo Vojne z

Zasedam se približaš počasi in vojake učinkovito pospraviš od daleč.
vezd, spremlja pa bitke med vojaki Republike ter droidi grofa Dookuja. V špilu prevzameš vlogo majhne čete vojakov, ki jim s precej zakompliciranim vodenjem (najprej jim določiš smer, nakar jih pomikaš naprej ter nazaj) poveljuješ skozi petnajst misij. Te so nanizane nelinearno – kasneje jih izbiramo sami, kar vpliva na dogajanje v nadaljnjih nalogah. Streljanje na sovrage tvoji podložniki opravijo sami, v skrajni sili pa jim lahko s pritiskom na gumb pomagaš z rabo granate.
No, The Clone Wars se ne ponaša z nikakršno taktično globino, stopnje pa delujejo bolj po principu glej in se uči, saj te na več mestih preseneti zaseda, ki je ne moreš predvideti. Taka presenečenja si moraš zapomniti in pri naslednjem poskusu vojake upočasniti, da se zasidrajo in se pripravijo na spopad. Tovrstnih preprek je nemalo in kar skazijo štiri- do peturni špil, ki je itak že v osnovi namenjen le obo-ževalcem, tolerantnim do napak.

The Clone Wars
THQ za java
objavljeno: Joker 184
november 2008

64