IGROVJE
stranka » igrovje » java » Prince Caspian
Prince Caspian

Jurec

Čas v Narniji teče drugače. Ko v An­gliji, kamor se iz te pravljične de­žele vrnejo otroci družine Pevensie, mine leto, se Narnija postara za debelih 1300 let. Prestol ta čas zavzame zlobni kralj Miraz in treba ga je poraziti.
Tako se začne štorija v igri, ki spremlja princa Kaspijana in njegovo žlahto v boju proti h

Dizajn sovragov je dolgočasen. V vsem špilu je pet različnih modelov.
udobcem. A razvijalci so bili z besedami tako skopi, da je treba celo za osnovno razumevanje prebrati knjigo ali pogledati film. Tudi v drugih pogledih se špil ne ponaša s širino. Gre za akcijsko pustolovščino s frpjskim pri­dihom, katere bojevalni sistem je spr­v­a kar zanimiv in izviren. Pogled se približa tepežkarjem, nakar izbiraš šibke, srednje močne in silovite zamahe, ki jih z nekaj spretnosti nanizaš v kombo. Na voljo je tudi blok. Toda žal sistem urno razvodeni, saj zadostuje, da kanalje pobesnelo bombardiraš z udarci. Naloge so omejene na enostavnosti v slogu zberi dovolj tega ali onega, pobij vse sovražnike in odnesi nekaj nekam, za razgibanost pa je po mnenju avtorjev poskrbljeno, ker moraš občasno potegniti kako ročico. Vse, kar dobiš od opreme, sta meč in par specialk, medtem ko je frpjska plat sestoji iz tega, da si ob napredovanju na naslednji nivo zvi­šaš enega od treh paramet­rov.
Svetla točka je dol­žina, ki seže v pet ur, dočim zbiranje artefaktov, ki izboljšajo kondicijo, ni preveč zanikrno. Vse os­ta­lo pa je dokaj bed­no. Pač še en licenčni telefonič­ni ščiš.

Prince Caspian
Disney za java
objavljeno: Joker 179
junij 2008

44