IGROVJE
stranka » igrovje » java » Turok
Turok

Jurec

Krvoločni dinozavri in smrtonosno orožje – s svojo najnovejšo dogodivščino se je lovec na dinozavre Turok odločil, da bo nadlegoval tudi mo­bilne telefone. A njegov obisk je bolj površne narave.
Špil nas vrže v vlogo Jožefa Turoka, ki je na sledi svojemu bivšemu mentorju in zdajšnjemu vojnemu zločincu Rolandu Kanu. Pridanič sestreli Turokovo ve­solj­­­sko ladjo in junak s soborci pade na planet

Pod črto ni Turok nič drugega kot povprečna akcijada z nadpovprečno vi­soko težavnostjo.
z lačnimi praplazilci. Enostav­na štorija za enostaven špil, pravijo, zatorej je igralni sistem bolj kot ne preprost. Turok se pomika od leve proti desni in strelja. Če je na obzorju dinozaver, se lahko skrije v ozadje, dokler ta ne gre mimo, nakar ga štihne od zadaj. Za bojevanje imamo na voljo tri vrste orožja: lok, brzostrelko in šibrovko. V te­ku ig­ranja lahko orožja nadgradimo, vendar je izboljšanje tako minimalno, da se za to ne splača zapravljati časa.
Eden večjih problemov igre je ta, da če te zaloti sovražni vojak ali reptil, se moraš bojevati, če to hočeš ali ne. Direkten boj, ki temelji na hitrem drezanju gumba, pa ni mačji kašelj. Kljub te­mu, da se ti zdravje počasi obnavlja samo od sebe, te večina dinozavrov sp­ra­vi v grob z eno taco. Edina rešitev je sk­rivanje in napadanje od zadaj, a to za­radi množice sovragov večkrat ne uspe. Seveda sre­ča­mo tudi šefe, ki pa za razliko od na­vadnih sov­ra­gov ne pred ­­­stavljajo res­ne grož­nje in so hitro po­kon­ča­ni. Hecno.
Mobilniški Turok se ne izka­že, kajti neuravno­te­že­no bojevanje in nepra­vič­­­na težavnost bosta pri marsikom sprožila sla­bo voljo ter obilje klet­vic. Sa­­mo in le za res naj­večje obo­­­že­val­ce lovca na dino­zavre (vse tri v Slo­­ve­niji)!

Turok
Living Mobile za java
objavljeno: Joker 176
marec 2008

51