IGROVJE
stranka » igrovje » java » Rayman Raving Rabbids
Rayman Raving Rabbids

Jurec

Da so podivjani zekoti na dobri poti, da bodo zavladali svetu, dokazuje dejstvo, da jih najdeš maltene na vseh platformah. A če gre pri večini ostalih verzij za mini igre, so Raving Rabbids v mobidični varianti čisto prava dvodimenzionalna ploščadna arkada. Poleg obveznega poskakovanja in pretepanja z nepripetimi okončina

Šefi so za mobidično igro odlično narejeni. Takih bi si želeli še več!
mi ima Rayman v boju proti norim zajcem na razpolago pištolo z odmaševalnikom, zračno pumpo in rožnate prašičke. Resno. Vseh osem izvirnih in odštekanih stopenj spomni na klasične Sonicove odprave, saj je dogajanje vedno živo in se nikdar ne umiri. Vsaka predstavi kak nov gib ali finto, ki jo je treba usvojiti za uspešen zaključek. Rayman se nauči hoditi po stenah, drsi po puščavskih sipinah na gusarskem klobuku in podira rekorde v hitrostnem jezdenju pujsov. Na koncu vsake stopnje čaka šefe, za katerega je treba izgruntati strategijo, saj ga ni tako lahko ugnati kot prismuknjene zajce.
Raving Rabbids bi bil resnično odličen primerek 2D ploščadnice za telefone, če ne bil tako kratek. Komaj se vživimo v vlogo neukrotljivega lovca na zajce, že nas pričaka zadnji šef, in ko pogledamo na uro, je minilo borih 50 minut, kar je premalo celo za mobidično igro . Potolažijo te ne niti tri težavnostne stopnje, niti odpiljeni, v gusarje preoblečeni zajci. Škoda.

Rayman Raving Rabbids
Gameloft za java
objavljeno: Joker 162
januar 2007

79