IGROVJE
stranka » igrovje » java » Ice Age 2: Arctic Slide
Ice Age 2: Arctic Slide

Jurec

V Arktičnem drsu se znajdemo v vlogi obče znane podlasice, ki sliši na ime Scrat in ima vedno znova težave z dragocenim želodom. Scrat v igri ni nikoli pri miru, kajti v petnajstih stopnjah se vseskoz

Gejzirji Scratu pomagajo pri nabiranju želodov.
i driča po strmih in ledenih pobočjih, na vsakem pa mora zbrati določeno število želodov. To ni docela enostavno, saj se je treba ogibati skalam in podobni navlaki, medtem ko je na skakalnicah nujno doseči dovoljšen zalet, da živalico odnese na višja pobočja, kjer je še več želodov. Kasneje mu priskočijo na pomoč gejzirji, ki pomagajo pri doseganju višjih ravnin, in katapulti, ki te navadno vržejo v napačno smer. Pri vsem skupaj so največja težava tečne skale, ki so sicer vedno na istem mestu, a preskočiti jih s hitrostjo tristo veveric na uro ni podlasičji kašelj.
Ključ do uspeha sta torej urjenje in dober spomin oziroma piflanje nivojev na pamet, kar bo marsikoga odvrnilo. Velika pomanjkljivost pa je kratkost, saj sem igro končal že po dobrih štiridesetih minutah, od česar sem polovico porabil samo za zadnji stopnji. Niti grafika ni kaj posebnega, medtem ko zvoka med igranjem sploh ni - ne učinkov, ne glasbe. Eh.

Ice Age 2: Arctic Slide
Glu za java
objavljeno: Joker 154
maj 2006

60