IGROVJE
stranka » igrovje » java » 2006 Real Football
2006 Real Football

Jurec

Da mobidični fuzbal lahko deluje tako, kot je treba, je dokazal že 2005 Real Football (J145, 82). Letos pa prestol zavzema naslednik. Kot v predhodniku uživamo v petih klasičnih načinih (hitra igra, prijateljska tekma, pokal, liga in trening) ter treh težavnostnih stopnjah. Šp

Take neverjetne akcije bodo po začetnem privajanju postale nepogrešljive.
il se ponaša z vsemi 24 reprezentancami, ki bodo igrale na svetovnem prvenstvu, 16 klubi in dvema ducatoma skrivnih moštev.
Fuzbalerje pomikamo v osmih smereh, zato bo treba na večini telefonov uporabiti številčnico. Zvezde imajo zdaj posebne značilnosti (Beckham proste strele, Adriano svoj power shot). Najbolj spretni bodo lahko posamezne poteze povezali v akcije, ki jih le redkokdaj vidiš v realnosti. Da ne bi dolgčas prišel prehitro, so razvijalci dodali par novih gibov, dočim bo egomanom sedel ponovljen posnetek, tako da si bodo lahko najboljše zadetke ogledovali znova in znova, tudi počasi. Luštno, čeprav le za kratek čas, saj jih igra ne zna shraniti. Oboževalcem nagca iz prejšnje verzije pak sporočam žalostno vest, da so ga razvijalci odstranili. Čistuni.
Pritožb glede grafike in muzikalne podlage ne bi smelo biti, saj so pri Gameloftu spet poskrbeli za odlično celostno podobo. Edina resna pritožba je, da spet ni naših žogobrcev. Za vse, ki lahko na to pozabijo, pa je 2006 Real Football najboljši žogobrc za mobitele.

2006 Real Football
Gameloft za java
objavljeno: Joker 153
april 2006

88