IGROVJE
stranka » igrovje » java » 2005 Real Football
2005 Real Football

Stroj

Za verzijo 2005 so se avtorji potrudili in glede na inačico 2004 (J133, 86) izboljšali kup drobnarij, pri tem pa ohranili nadpovprečno grafiko ter zvok, prvovrstno animacijo in nalezljivo igralnost. Ta je tako izpiljena, da se boste stežka spomnili kakega drugega mobilnega fuzbala, kjer ste tako uživali. Špil pozna trening, hitro igro, prijateljsko tekmo, pokal

Se sprašujete, kje neki je preostanek Francozov? Šli so na pivo.
in ligo. Pri zadnjih dveh lahko izbiramo med internacionalnim, klubskim ali Gameloftovim načinom. Najbolj zanimiv je ravno slednji, saj gre za mešanico klubov in reprezentanc. Vežbanje bi lahko bilo bolj dodelano, saj je na voljo le igra proti nasprotnemu vratarju, ki ni nek izziv. Največje presenečanje pa boste doživeli, ko boste igrali tekmo in vas bo kar naenkrat zmotil stavek novinarke: "Po igrišču teka nagec!" Vi ga morate kakopak voditi do igralcev in jih osramotiti, pri čemer vas policisti ne smejo ujeti. Če ste pri tem uspešni, se zveča morala ekipe, na katero vpliva tudi vprašanje na koncu dvoboja, ki se nanaša na igralca tekme. Izvirno!
Ima pa Ril futbol 2005 dva poštena malusa. Prvega bodete odkrili, če boste hoteli igrati s slovensko enajsterico, saj se pod našo zastavo skriva ruska ekipa. Takih napak si Gameloftovci ne bi smeli dopustiti. Drugi pa je manko reprezentanc - teh je 32 - in posebej klubov, ki jih je komaj 16. Škoda, a kljub temu je 2005 Real Football najboljša žogobrščina za mobilnike.

2005 Real Football
Gameloft za java
objavljeno: Joker 145
avgust 2005

82