IGROVJE
stranka » igrovje » java » Midtown Madness 3
Midtown Madness 3

Stroj

In-Fusiov Midtown Madness 3, verzija večjega brata za xbox, je po besedah avtorjev obljubljal veliko. Na žalost pa večine obljub ni izpolnil. Zagotovo največja zamera leti čez grafiko. Če nameravate kupiti igro le zaradi kul 3D poligonov, boste precej razočarani. Igra se namreč nemarno zatika, kar precej zatolče igralnost. Kakšen užitek je prehitevati nasprotnike, če se na sekundo izrisuje le kakih deset slik?! Zvok je soliden,

Kupil si ga že, kupil, nisi pa mu nadel premaza za neranljivost. Prav ti je!
a potreboval bi kako nastavitev glasnosti več, saj je celo na najtišji nadvse glasen. Še ena zamera gre na račun ergonomije: med igranjem bosta trpeli roki, saj so tipke čudno nastavljene. Meni so se na začetku zapletli prsti, ko sem skušal pospeševati in zavijati naenkrat. Vendar se da nanje po daljšem času navaditi. Izbiramo lahko med tremi načini igranja: kariero (najprej dirkamo z rešilcem, nato kot dostavljalec), Checkpoint (tiščanje med nadzornimi točkami) in Blitz!, kjer sami izbiramo, v kakšnem vrstnem redu bomo oddirkali kontrolne punkte. Težavnost in umetna pamet sta na nivoju, saj tudi izkušenim predstavljata izziv, vendar bi bilo bolje, če bi se dalo zahtevnostne nivoje izbirati po želji. Večigralnosti špil ne pozna.
Torej, Midtown Madness 3 da ali ne? Če ste navdušenec nad dirkanjem in bi radi imeli 3D igro svoje priljubljene zvrsti na telefonu zato, da se lahko bahate pred prijatelji, posezite po njej. Drugi pa se ji raje izognite; zamudili ne boste ničesar pretresljivega.

Midtown Madness 3
In-Fusio za java
objavljeno: Joker 144
julij 2005

63