IGROVJE
stranka » igrovje » xbox 360 » Assassin's Creed 2
Assassin's Creed 2

Kazanova Sneti spiše pornopis. Vpliv Benetk, kaj moremo.

Jade Raymond, producentka obeh Assassin's Creedov in kot luštna punca iz soseščine drk material igrarske skupnosti, lenari v postelji. Z eno roko si podpira glavo in me opazuje, kako tuhtam. Jedra desna dojka ji nagajivo kuka izpod rde­čih svilenih rjuh, z zardelo bradavico od grizljanja. Zunaj v Benetkah je noč, črna kot njen zdrajsani muf.
"Torej? Sem bila pridna punca in izboljšala prvi del?", me nagajivo vpraša. "Dovolj, da prideš k meni in mi pokažeš, kje še nismo zapolnili kake luknje, mmm?"

Če spoznaš zgradbo v ozadju, potem veš, kaj je v igri skritega. Zaključek sicer menjava med klavstvom in skrivalstvom, kar je korak naprej od AC1.

Osvobojen bremena semena razmišljam za de­lov­­no mizo. Po tridesetih urah špilanja in zanosnih Jadinih stokih "AC2 je najboljša, najbolj­šaaaa igra ... aaaa ... aaaaa ... " nisem še pov­sem od­lo­čen. Res je, prvenec so izboljšali. A predvsem v širino in dol­ži­no, manj v globino.
Zavzdihnem, vstanem in se sprehodim do visokega okna, ki gleda na eno od ulic pred trgom svetega Marka. Za sojem mes­tnih svetilk čutim pridih kupol do­že­ve palače in bazilike z visokim zvonikom. V starem italijanskem mestu, ki stoji na lesu z izropanega slovenskega Krasa, so še most Rialto, cerkev Santa Maria della Visitazione, vojaška ladjedelnica (Arzenal), stolp z uro (Torre dell'Orologio) in še marsikaka znamenitost. A ni mi jih treba zares ugledati. Vidim jih z miselnim očesom, zakaj po njih sem se v igri izprehajal, kolikor mi je duša dala.
Obrnem se in se vrnem v posteljo, da se z Jade pomeniva do konca, preden naju dan vrne v resničnost.

Po vodi, v kateri ni rib in plavajočih tarzančkov z riti bogatinov, se prevažaš z gondolami. Zapleniš jih tako kot v GTAju.

Assassin's Creed 2
Ubisoft za xbox 360, playstation 3
objavljeno: Joker 197
december 2009