IGROVJE
stranka » igrovje » pc » Leisure Suit Larry: Box Office Bust
Leisure Suit Larry: Box Office Bust

Rine Febby brez razlike, tud' kosmate ritopike.

Sem predvidljiv, aneda? Nekaj mi je šlo v temu špilu na kurac, zato sem si dal duška in ga zabil do nafte. Ker sem pač zlovoljen nergač in bi najbrž najdu picajzl še na Šakirini porazirani pizdici, nakar bi naredil take prispodobe, kot da sem doživel najmanj bližnje srečanje z ritjo od tastare Strojanke. No, ne! Tako mnenje je opravljivo natolcevanje brez podlage in ga v kali zatiram! Če je že govora o Kolumbijkinem goliču, bi ga z veseljem uporabljal za lingvalni strgač in penilni natikač. Toda tale naslov, ki mu beseda 'igra' niti ne pritiče, je v svoji konkurenci dejansko cigankina kakica. Po videzu in vonju. Izzivam zatorej klince cigorince, naj dotično koprofilijo zaužijejo in potem javno oporekajo zapisanemu.

Ne vidiš, da se Larry tepe s tremi kurcosesi? Od ’igre’ z oceno 2 pač ne gre pričakovati, da bo kamera to pokazala. Avtorji = majmuni.

Larry je svoje odjebal že leta 1996 v avanturi Love for Sail (J41, 90). Sierra je šla potem v svingerski klub, kjer je večinoma pušila, in taka pušiona je bil tudi prvi novodobni Larry, apnenčarski skupek mini iger, imenovan Magna Cum Laude (J136, 6,9). To je bil le eden od mnogih gnojnih turov, ki so jih kravatarski svizci dupelizci spustili na nekdaj zlatotičnih serijah. In misleč, da večje onečaščenje ni mogoče, uletijo Codemasters, odkupijo blagovno znamko in izdajo najbolj sirasto smegmast izdelek naše baže vobče. Ampak res! Tale gnojnica je tako zanič, da si ne zasluži niti najslabše ocene vseh časov, ker to je neke vrste analni privilegij. Jako nenavadno je, da jo je razvil Team 17, nekdaj posrečena, s Črvi proslavljena skupina, ki pa je dandanes očitno le še krožek sinč­kov debilčkov. Al Lowe seveda ni doniral niti tarzančka.
Prejšnji del je bil resda privlačen toliko kot razcveteli hemeroidi, a si mu lahko vsaj pogojno rekel igra, pa še joške in kosmatulje smo videli. To pot so se slednjemu docela odpovedali, kajti kurci turci od založnika so rekli, da ima mularija itak dosti drkmateriala na netu. Niti silhuete riti ali nakazanega kavsa ni, kamoli bližnjih posnetkov bobrov in krapov. Pravzaprav se nit in dogajanje sploh ne sukata okoli kardanjenja. Dizajnerji so očitno banda bikov ritopikov. Čep­rav je to za Larryjevo 'igro' cel zajeb, ta minus zbledi ob vsesplošni, z zemeljskimi besedami težko opisljivi zagamanosti na vseh področjih. Začne se že pri o fuj podobi, ki je spričo odurnega dizajna modelov, enake teksture za fris, srajco in fasado ter oglatih jozeljnov pravi časovni stroj v začetke 3D pospeševanja. Sam protagonist je zato majhen plastičen gravž, ki zgleda kot tisti geekovski masturbatorji iz najstniških komedij. Skratka, fora je, da on laufa po filmskem studiu in kao opravlja neke naloge za tamkajšnje pizdonterje, da bi odkril izdajalca. Zraven prijavlja take, kot da bi mu vrstice pisal Angel_B: fukat rit drek in te cake. Nasmehnil se nisem niti enkrat, pa veste, da sem ravnatelj šole izprijenega humorja.

Začetku lahko celo za silo rečem igranje. Tale jebivetrni nivo je kljub temu, da Larry grabi pet centi nad polico, obetal oceno 24.

Ena prvih misij, v kateri mora brezveznik pobirati neke klinčeve liste po strehah bajt, daje misliti na ploščado. In to kakšno. Natanč­nos­ti ni nobene, saj tipson lebdi ali se drži z rokami deset centimetrov od roba, nadzor je v pizdi (šest akcijskih gumbov za ščiš brez akcije, ste fukjeni???), jebena kamera pa se venomer ob­ra­ča, celo med skoki, zato naprej kar naenkrat ni več naprej. Ampak potem se izkaže, da ta pičkin dim ipak ni skakalnica. Naslednje tri ure sem namreč opravljal retardirane kurirske storitve sem in tja po kurčevem studiu brez enega samega izziva. Lahko ne verjameš in greš probat, samo po mojem bo boljša življenjska izkušnja, če posiliš paradižnik. Sovražnikov ni bilo, kakr­šnihkoli puzel in predmetov prav tako ne. Včasih se vklopi tajmer, ven­dar moraš biti res mongo, če nucaš od ene hale do druge več kot mi­nuto, cajta pa maš petkrat več.

Tole je najbolj vroč prizor! Zadeva ni vredna pol kurca slane vode! Da lahko tako zajebeš vse po spisku, moraš biti res opica.

Razen linearnih nalogic se ne da v vsej širni ustanovi početi ama nič. Nema pogovarjanja, postranskih de­javnosti, drkanja na sekretu, malih skrivnosti, filmarskega vzdušja, scanja po folku in sličnega. In po poštarjenju pride še več prenašalnih nalog, le s to razliko, da so zdaj vk­lju­­čene pičke, ki hočejo tangice ali okosmaten dildo. Z njimi se nato Larry celo pogovarja. Prejšnjič so bili dialogi zateženi, a izvirno udejanjeni s spermijem, ki smo ga na pol arkadno vodili po nekem pičkinem zosu. Zdaj imamo na razpolago štiri zahojene odgovore, od katerih je en pravi, ostali trije izustki pa flandro posušijo. No, nič ne de, ker naroben čvek ne pokvari situacije. Pač probaš naslednjo vrstico in še naslednjo, dokler prasica ni voljna in priprav­ljena na zakol, em ..., za nakol. Odšetata potem ona dva v prikolico, igralec pa faše napis 'success'. Toliko o morebitnem snemanju kožce z glavce.
In potem pride tretji del, kjer se gre Larry kretensko nastopanje v filmih. Tam se sreča celo z zombijastimi 'sovražniki', ki jih mora brcati v jajca. Drugače pa so ti nivoji ravno taka debilana kot vse ostalo. Res ne vem, zakuga se trudim razlagat. Gonite se z Larryjem, Codemasterji. Le kako lahko tak ščiš-drek-loj izi­de tudi za playstation 3 in xbox 360. Ni nobenega dvoma, da je ta kurbarija tanajslabši izcedek na DVDju in BDju. Majke mi, da bom malus prenesel v naslednji krog. Dirt 2 in Fuel bosta zato privzeto dobila deset pik manj.

Peskovnik kao GTA, so rekli marketingarski pedri svedri, ker lahko celo spizdim jebene golf vozičke in z njimi zbijam folk. Kakšen GTA neki, kurbe lažnive. To sploh ni igra.

Leisure Suit Larry: Box Office Bust
založnik: Team 17 / Codemasters
objavljeno: Joker 190
maj 2009

2
plošček ima premajhno luknjo za na tiča, je prevelik za ruknit v sekret in premalo oster za britje jajc ali riti