IGROVJE
stranka » igrovje » pc » The Godfather
The Godfather

Spoštljivi DonFebini se obnaša kot fužinski kriminalec, ki je ravnokar pobegnil iz bližnje psihiatrične bolnišnice.

Pazant, ti, ki si še včeraj delal silo ovcam in z luparo razbojnikoval po sicilijanskih gričih, bi rad postal mafijozo? (Pravzaprav si na njujorški cesti spočet in skoten bastardo napolitanske puttane in irskega preddelavca, ampak to naj bo nostro piccolo segreto.) Alora, vzel te bom v familijo za uličnega soldata. Da boš lojalen, spoštljiv do bambin in boš uporabljal forzo samo za biznis, obljubljaš? Stupido! Mafijsko viteštvo si presto izbriši iz glave. V Mali Italiji čast in omika nista importante. Najbolj boš užival, če boš terrorista, sadista e psicopatico! Pojdi na cesto in za antipasto oklofutaj naključne

Mogoče bi po sliki sodeč kdo celo pomislil na nenapačen špil. No, če sem pošten, zna biti za kratek rok čisto v redu. Toda kdorkoli je igral Mafijo, ve, kakšne so prave tovrstne naloge. Če je niste, jo le dajte. Dobili jo boste itak za mali cekin.
cittadine, nato par njim polomi vratove na način karseda spettacolare, za dolcetto pa še kaki lepi donni razčesni lobanjo. Ker je capo di polizia na naši strani, stisni šop soldov vsakemu uniformirancu nella mano in basta. Identico se lahko izživljaš z avtomobilom. Predelaj deset pešcev v sugo bolognese. Če bodo težili poliziotti, potegni pistolo automatico in iz njih naredi formaggio emental. Aja, pa nostra organizzazione je tako zanič, da lastne makine ne boš imel. No problemo! Zakorakaj na strado, ustavi prvi furgon sportivo, odpni pantalone in pomahaj s cazzom. Spoznaj zdaj moje tri ragazze. Sonny je tisti z rigatoni na glavi, Fredo je najbrž finocchio (omosessuale, kapiš?), Michael pa je bello in intelligente. Da ne pozabim, questo e Tom Hagen, hišni avvocato. A ne brigaj se za naše consiglie. Si indipendente, zato neomejeno uporabljaj mazzo da baseball. To bo še najbolj interessante, kajti tvoja službena responsabilita bo molto dolgočasna. Vozi v Brooklyn, vrni se v Little Italy, andiamo v Hell's Kitchen, nazaj v Brooklyn ... Vieni qua e vai la, capito? Občasno boš dobil kak nenavaden lavoro in takrat boš lahko fortunato. Ako potrebuješ soldi za hotelsko camero, prostituto in armi, nudi sicurezzo lokalnim ristorantom, pescheriam in trattoriam. Tako boš soudeležen pri njihovih biznis illeciti in boš širil il nostro impero. Pri tem pa ne bodi tranquillo do ostalih familij. Kaj nam mar pace in vendetta! Streljaj tutti, povozi tutti, frutti tutti. Badabum! Ne pozabi, Luigi ima cannoli meravigliosi! Bene. Zdaj si pronto. Via!

Pijača, kurbe in hazard so dejavnosti družine Corelonov. Zakaj ne moremo ne piti, ne gemblati, ne kardaniti? Ti dve cipasti statistki sta višek lajdrovja.

The Godfather
založnik: Electronic Arts
objavljeno: Joker 153
april 2006

44
super za sadomazohiste
vsi elementi se ponavljajo
slabe, nedoživete misije
nesodobna grafika
hudirjevo malo EAjeve vsebine
neizkoriščen potencial
neumno, neavtentično dogajanje
okvirčki:

Ostareli igralci


 
 
 
sorodni članki