Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » črkožer
Uredi seznam
»Pričakovanje mi žubori v žilah kakor mehurčkasta voda. Kaj mi bo storil? Globoko vdihnem, da bi se umirila, a ne morem zanikati, da sem vznemirjena, vzburjena, že vlažna. To je tako … rada bi mislila narobe, vendar v resnici ni.« PrFOXa z rdečico na licih zapre knjigo in se sprašuje, če mora takoj k spovedi ali lahko s tem počaka vsaj do konca poglavja …
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Mosquito
Pisatelj: PrFOXa
Kalander priobči zapis o plodovitem piscu, ki je s pošastmi prestrašil množice, sam pa ima povsem drugačne strahove.
Sneti na mizici v dnevni sobi razstavi hotno bukletino Svet ledu in ognja, ki slikovito osvetli historično ozadje razvpite sage o zmajih, pankrtih. zimi in incestu.
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: PrFOXA
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Flegma se znova poda med tiskane domišljijske svetove. A glej zlomka, tokrat bere izviren material v slovenščini! Izšla je namreč nova knjiga v sagi Vitezi in Čarovniki celjskega pisca Bojana Ekselenskega, s katerim priobčimo debato.
StricBedanc sname slušalke in se zatopi v raperski bukvici, ki ne preklinjata kot furmana. Nezavedno začne kimati in na knjigah iskati gumb za glasnost.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: StricBedanc
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA

november 2017
Oznanila: BlizzCon, zgodbi iz kock, Tamagočiji ..., vedež: sevanje, Made in China, anali: kinect, igrovje: Gran Turismo Sports, Super Mario Odyssey, South Park: Fractured But Whole, Call of Duty WW2, Ys VIII, Guardians of the Galaxy, Rock of Ages 2 ..., testisi: nokia 8 in iphone X, slikosuk: Thor, Star Trek Discovery, aktualne nizike ..., črkožer: prepovedane knjige ...

Rubrike člankov