Revija Joker - Četrti C&C in peti Mechwarrior uradna

ČLANKI
stranka » članki » oznanila » Četrti C&C in peti Mechwarrior uradna
Četrti C&C in peti Mechwarrior uradna
...

Za Command & Conquer 4 se že nekaj časa ve, da bo zaokrožil štorijo o tiberiju, in pred tedni so pri EAju čisto prostodušno objavili anketo, kaj si špilavci želimo v njem videti. Njenih rezultatov še ni, so pa

namesto tega pri EAjevi britanski izpostavi za stike z javnostjo po nesreči potwittali, da je igra uradno najavljena, čeprav še ni bila. Je pa sedaj, ker se založ­ni­ku ni več dalo okolišiti. C&C4 naj bi bil poslednji v seriji (kot da jim verjamemo) in naj bi kot tak postregel z nekaj presenetljivimi preobrati. Leta 2062, ko se bo igra dogajala, se namreč tiberij že tako raz­širi po Zemljinem površju, da si morata GDI in Nod seči v roke. *Goreči privrženci obeh frakcij poč­no harakiri.* Igra bo izšla naslednje leto, po trenut­nih informacijah samo za PC.
Nadaljevanje pa bo malce nepričakovano dobila še ena legendarna serija. Gre za Mechwarrior, ki je ek­rane zadnjič videl pred sedmimi leti z Mercenaries, dodatkom za štirico. Jordan Weisman, ustanovitelj FASE in trenutni lastnik licence MW, upa, da bo nas­lov pomenil nov zagon serije. Na igri, ki se bo imeno­vala enostavno Mechwarrior, delajo Piranha Games, ki so pomagali pri nedavnem drugem igri­čar­s­kem delu Transformerjev. Kar pomeni, da imajo izkušnje z roboteji. In z zanič igrami. 2010, PC in xbox 360.

Četrti C&C in peti Mechwarrior uradna objavljeno: Joker 192
julij 2009