Revija Joker - Naglavna kričala

ČLANKI
stranka » članki » testisi » Naglavna kričala
Naglavna kričala
...
Aggressor se od zunanjega sveta za nekaj tednov ogradi z novimi slušalkami za igre. Po povratku v tostranstvo se zdrzne ob vsakem škripanju.

Tako avdiofili kot ljubitelji kvalitetnega zvoka v igrah radi trdijo, da ga ni čez dober sistem zvočnikov. Dobro razpostavljene pojoče škatlice sobo spremenijo v bojno polje s preletavajočimi izstrelki, v brlog po­šastkov, ki se sikajoče plazijo izza kav­ča, in dirkališ­če, na katerem ti nasprotniki dobesedno dihajo za ov­ratnik. A to ponavadi zahteva denar in prostor ter izkušnjo deli s sosedi. Kar ni nujno dobro, saj bežijo. Že zato ni neumno poseči po slušalkah. Ob tem je nekaterim všeč občutek odmaknjenosti, ki ga pri­ča­rajo večji modeli, saj preprečujejo hrupu iz okolice, da bi vdiral v naš navidezni svet. So tudi klasična izbira uživačev v sodelovalnem nalinijskem udejstvovanju, ki zahteva glasovno komunikacijo.

Poleg dobre miške in tipkovnice špilavski repertoar vsebuje zmogljiv slušalkarski set. Profesionalci znajo ceniti njihovo zmož­nost, da jih ogradijo od gledalskih množic, a tudi domači igralec si bo lahko z njihovim ostrim zvokom in čebljanjem s kameradi pošteno izboljšal izkušnjo.

Naglavna kričala objavljeno: Joker 221
december 2011