Revija Joker - Ostroroba mišona

ČLANKI
stranka » članki » testisi » Ostroroba mišona
...
Novi generaciji igričarskih bojnih strojev ni mar za izgled in vse stavijo na funkcionalnost. Luni preveri, ali je dovolj moža za njih.

Ko smo pred dobrim mesecem uzrli nov rod igričarskih podgan iz Logitechovih, Microsoftovih in Razerjevih logov, so se na obrazih zarisali bolj ali manj začudeni izrazi. Le Razer je izgotovil nekaj podobnega doslejšnjim šampionskim modelom, medtem ko sta tekmeca pokazala čudni zmeneti neprijetnega videza in ostrih robov. Oglateža smo si stežka predstavljali kot neopazen podaljšek roke, ki uro za uro udobno ter natančno vodi merek po zaslonu. A hkrati sta vzbudila interes, kajti zanimalo nas je, kaj imajo za bregom izkušeni oblikovalci obeh podjetij.
Na rešitev uganke srečoma ni bilo treba dolgo čakati, saj sta dva modela že v štacunah. Izostal je edinole Razerjev lachesis, kar pa je morda celo dobro. S svojimi oblinami se v družbi robatežev gotovo ne bi počutil domače.

Na fotki se ne vidi najbolje, toda sidewinder in G9 nista namenjena isti skupini ljudi. Prvi bo ustrezal nažigačem, ki miš upravljajo z vso dlanjo, dočim drugi cika na prstnično muvajoče filigrane.

Ostroroba mišona objavljeno: Joker 172
november 2007