Revija Joker - Zapestni neuporabnici

ČLANKI
stranka » članki » testisi » Zapestni neuporabnici
...
Telefoni so izpodrinili zapestne ure. Zdaj se le-te vra­čajo kot njihovi pomočniki v kao pametnejši obliki. LordFebo preveri visokoleteča aktualna modela, nakar se vpraša, s katerega pla­neta so njihovi razvijalci.

Svojčas smo imeli majhne mobilnike, namenjene telefoniranju. Tedi še ni bilo digitalnega suženjstva, zato se okoli njih ni vrtela večina vsakdana. Danes je klicalna storitev, torej tisto, čemur st­ro­ka pravi 'voice', v drugem planu. V os­predje so se pririnili drugi načini komunikacije, mreženje, iskanje informacij, obveščanje o vseh aktualnostih in celo kreativno izražanje. 
A kakor smo od uporabe odvisni in smo firbci ob vsakem dregljaju, telefona ipak nimamo prilepljenega nase. V mnogih situacijah je zaradi velikosti in očit­nosti celo nepriročen. Doma često ždi pri polnilniku v kotu, zato zgrešene klice in mesidže opazimo z zamudo. S športnimi dejavnostmi in rekreativnostjo prav tako praviloma ni združljiv. In če si količkaj omikan, nanj ne gledaš med sestanki, romantično večerjo, sveto mašo, obiski in v kinu. Tviti, objave, sporočila in vesti pa tečejo neprestano ...

Zapestni neuporabnici objavljeno: Joker 243
oktober 2013