Revija Joker - Obujeni starostnik hitrostnik

ČLANKI
stranka » članki » igrovje - tematski članki » Obujeni starostnik hitrostnik
Obujeni starostnik hitrostnik
...
Na Xbox Live Arcade, Playstation Store in WiiWare je prišibala prva epizoda Sonica 4, dvorazsežnega poklona čisto prvim igram iz serije. Sneti nima nič proti, če še enkrat izgubi vse prstane na prvi konici, na katero naleti.

Dolpotegljivi Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 za PS3, xbox 360 in wii meni, da se zadnjih petnajst let ni zgodilo. Tis­ti čas, ki je pretekel od prvih soniščin, zanj ne obstaja. Kar je smiselno. Sega je ravnokar umaknila iz trgovin vse igre s Sonicom, ki so na Metacriticu dosegle slab rezultat. To pomeni ve­či­no količkaj sodobnejših. Zakaj bi se potem moral plavi jež ozirati nanje? Kljub zaporedni cifri 4 se v tej od strani gledani platformščini raje do tal pokloni svojim koreninam. In rezultat, kakor staromoden in neizviren že je, ni zanič. Žal pa ni niti tako odličen, da bi morali fani spidirajoče nakazice na vrat na nos pljuniti 15 evrov. Čeprav jih bodo. Zato se jim reče fani.

Če ti je tole lupingaštvo znano, je to zato, ker se Sonicova četrta sezona, prva epizoda (hja, S4E1) močno zgleduje po 2D-kultnih delih.

Obujeni starostnik hitrostnik objavljeno: Joker 208
november 2010


sorodni članki