Revija Joker - Nežni vzdih sodomije

ČLANKI
stranka » članki » igrovje - tematski članki » Nežni vzdih sodomije
...
Ore oreeeee! Ksoooo! Ano, boku wa Sneti-sama, gemu no chikan desu. Hmm, nihongo wakarimasen ka? Shimpai shinaide. Hentai to eroge wa itak precej za en drek desu.

Da so Japonci ultra odbit narod, smo na stranicah farbovitega magazina zapisali nemalokrat. Razlogov smo imeli dovolj. Denimo tridesetletnike, ki drkajoč omedlevajo ob pogledu na svoj favoritni punčkasti bend, sestavljen iz komaj vzcvetelih najstnic. (Wikijajte 'Morning Musume'.) Resničnostni šov, ki sodelujoče postavi v knjižnico, kjer ne smejo zmotiti tišine. (Guglajte 'Old Man Biting Tenderly'.) Vobčo ljubav otoških rižožercev do vsega, kar je zahodno, in edinstveno sposobnost, da dotično pokvečijo do najbolj smešnih obisti. (Yahoojajte 'Engrish'.) Mojo rajžo v Tokio, kjer najdeš priročne avtomate tako s slankasto vodo, okusno zvano Pocari Sweat, kot rabljenimi ženskimi spodnjicami. (Askjeevesajte 'o ... moj ... bog'.)
Ter, jasno, hentai.

Dasi je človeška zgodovina polna občevanj z živalmi (Cerkev je prakso prepovedala šele leta 314), je ligenjska kunilinkcija ipak malo čez rob.

Hentai je zunaj Dežele vzhajajočega kurca, ee, sonca bržda najbolj znana oblika japonske bizarnosti. Beseda, ki v tamkajšnjem formalnem jeziku pomeni 'nenavadno zunanjost', na Zahodu pridobi dimenzijo sprevrženega in označuje animeje ter mange, torej risane filme & stripe, ki vsebujejo nazorne prizore pornografije. In to kakšne. Količkaj običajna jeba je skorajda v manjšini in nad orjaškimi joški se ne zgraža nihče več, saj skušajo risarji kupca zmerom bolj razburiti ino vzburiti s tem, da gredo v skrajnosti. Če hentaijevske izdelke po šokantnosti razdelimo na standardno trojico, se pravi eči (nagajivost, namigovanje, golota), hentai (radostno porivanje) in sukebe (perverzije), so predstavniki slednje vse pogostejši. V teh logih ni prepovedana malodane nobena tema: incest, mučenje, deformiranje, bukake, koprofilija (tripanje na človeško blato ali, če sem manj strokoven, "Iss meine Scheisse!"), babe z moškimi genitalijami, posiljevanje mladih punc s strani raznoraznih peklenščkov z najmanj dvojnimi kemblji, slinave pošasti, ki mednožno orodje nadomeščajo s šopom vijoličnih lovk ... Penetracija v sleherno orifiko, magari umetno, in hektolitri pizdne vode, mlečkastih izcedkov ter krvi so standard. Valjda, saj papir, zaslon in Maya prenesejo vse - posebej če je v materialu res kaka Maja, ki potem ne more niti hoditi - jeni pa veselo pritekajo. Prav zaradi te ekstremnosti so si namreč hentaijevski izdelki ustvarili številčno in steklinasto slinavo občinstvo tako na Japonskem kot zunaj njega.

Dečva na desni po telesni konstrukciji kar ustreza resničnemu stanju ženske populacije u Japanu - ploh spredaj in zadaj. Ona spodaj desno je fantazija.

Nežni vzdih sodomije objavljeno: Joker 158
september 2006