Revija Joker - No-Action Jackson

ČLANKI
stranka » članki » pomagalnik » No-Action Jackson
No-Action Jackson
...
Navi

Najprej priporočilo: pogosto shranjuj (F5), da ne bo težav, če se igri zahoče sesuti.
Po maminem predavanju ostaneš sam in zlovoljen v svoji sobi. Odpri predal pisalne mize in vzemi kocke. S postelje potegni kovter Star Wars in posteljnino ter ju zveži skupaj. Zapusti svoj brlog in se pogovori z bratom v sosednji sobi. V navalu čustev ti da lesen meč. Naprej po hodniku mimo mame in stopnic v kopalnico. Odpri omaro z ogledalom in vzemi čistilne robčke. Nazaj v svojo sobo očistit zamaščeno okno, ki ga do konca odpri z mečem. Priveži vrv iz rjuh na posteljo in že frčiš v svobodo. V štacuni, lokalnem zbirališču geekov, pa ti vse dol pade, ker napovedana razpaljotka odpade. Iz pogovora s tipom izveš, kje tičita izginula soigralca. Pojdi ven in levo mimo delavca. Znajdeš se na zemljevidku, kjer je takojci dosegljivih šest krajev: borilnoveščinski dojo, fitnes, gradbišče, geekovska štacuna, park in ljubi domek. Pojdi domu in desno mimo muter v pralnico (za stopniščem). Vzemi obešalnik, v sušilniku je kovanec. Uporabi pralni stroj (najvišja temperatura in največ perila), da začne brata pod tušem zebsti. Nazaj na hodnik in levo v dnevno sobo, mimo dedka skozi nihajna vrata v kuhinjo, kjer počebljaš z babico. Uporabi pomivalni stroj tako, da bo bratu dokončno zmanjkalo tople vode in bo nehal s tuširanjem. Pojdi v kopalnico in pograbi gobo na umivalniku. Premakni tuširno zaveso in vzemi kopalni plašč. Odharaj v sobo za goste (vrata levo od ptičje kletke) in razišči predalnik. Nagrajen si z modrcem. Pojdi v kuhinjo in obriši mastno posodo z gobo. Čas je za igranje v parku. Pogovori se s tipom v burekčinici in s kofetarjem na klopi. Iz modrca in kock sestavi fračo ter ustreli tatinsko sra(l)ko na drevesu. Poberi palico in jo nesi domov dedku. Z bratom se pogovori o izginulem slušnem aparatu, za katerega hoče babičino pecivo. V dnevni poberi nož s kavča, nato pa v dojo. Žal je zaklenjeno, toda levo za hišo je prezračevalna naprava. Vratca podmaži z mastno gobo in jih odpri, nato zatuli v odprtino. Po štorijalnih vložkih lahko vstopiš. Premakni stol ob odprtih vratih, da vzameš zatič izpod duri. Levo od vrat je reklama za fitnes; vzemi kartico za zastonj trening. Teci na gradbišče. Najdi avtomat s časopisi, vstavi kovanec v režo, odpri vratca in vzemi cajtung. Gasa v fitnes in talk to the hand s Švarcijem. Dobro si oglej levi spodnji kot, kjer je naložen kup kant kabooma, prehranskega dodatka za rast mišiľev. Ako si prav pogledal, v svojem časniku magično najdeš kupon za zastonjski vzorec. Daj kupon gori za pultom in zdaj lahko vzameš kanto z mizice. V parku daj steroidni kabum kofetarju. Ko ga vetrovno odnese v zrak, si prisvoji njegovo kavo. Nesi jo babici, ki bo zdaj lahko spekla svoje spešal pecivo.

And now for some serious action. V sobi za goste butni sončnico in poberi semena. Na hodniku odpri kletko in ponudi semena domačemu ptičonu, ki te teritorialno nažene. Potoži se mami, ki gre spravit reči v red, ti pa greš do nihajnih kuhinjskih vrat in jih utrdiš z zatičem. Zdaj greš v pralnico težit mačkonu. Sledi mu, dokler ne uide v kuhinjo in imata z nono ples. Kuhinja je zdaj prazna, zato lahko izmakneš pecivo in desko za rezanje. Pecivo pri bratu zamenjaj za slušni aparat, ki pa žal nima baterij. Pojdi v geekovsko štacuno in si oglej nedelujoči televizor. Iz zadnje strani satelitskega sprejemnika izvleci rumeni kabel in v prosti vhod signal-in vtakni obešalnik, ki je lahko tudi antena. Teve dela, geek pa je pozabil na svoj CD-plejer, zato ga mirno odtuji in dvakrat razišči (odpri). Našel si cede in baterije, s katerimi opremi slušni aparat in ga dostavi dedu. Dobiš dolar, ki ga v parku zapravi za masten hotdog. Vzemi tudi kečap. Pojdi na gradbišče in Muja namaži s kečapom, ko gleda stran. Potem poskusi pograbiti pobesneli vokitoki. Drugič uspe. S tal v miru poberi še pištolo z lepilom. Odhopsaj v trgovino in geeku daj ambrozijski hot dog, da lahko vzameš hladilno torbo.

No, čas je, da končno rešiš izginula frenda. Pojdi v dojo in nastavi vokitoki v odprtino prezračevalne naprave. Napravica z dretjem zvabi senseja ven, ti pa vstopi in uporabi kopalni plašč. Preoblečen odidi levo k sokaratejcem in ko se sensej vrne, mu ponudi kuhinjsko dilo v razbitje. Anderson je že fraj, Morry pa je zaprt nekje v sobanah fitnesa, kamor te noge neso zdaj. Daj Švarciju kartico za zastonjski trening in že te odžene vadit. Žogo prebodi z nožem, nato odidi skrajno desno do klopi in stojala z ogromno utežjo. Z lepilno pištolo prilepi utež na stojalo, nato jo poskusi dvigniti. Švarci bo zaposlen še lep čas, ti pa juhej naprej v garderobo (ki je v bistvu savna), kjer ždi Morry. Vsebino hladilne torbe zlij na vroče kamne in prijatelj je rešen. Popoldanska partija haranja po temnicah se lahko prične ... ali morda ne?

No-Action Jackson objavljeno: Joker 140
marec 2005