Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » slikosuk
Uredi seznam
Pisatelj: Kalander
Pisatelj: LordFebo
Sneti si želi, da bi frišna zvezdnostezna nizika o bojno-znanstvenem plovilu Odkritje, vojni s Klingoni in osebnih travmah živela dolgo ter uspevala.
TV-serij, aktualnih in pol­pre­tek­lih, je preveč za člo­­veš­ko življenje. Samo pri enem po­nud­niku, ki ga ne bomo ime­no­vali, je bera tolikšna, da ljudi spreminja v tele­vi­zorske zombije. Gledanje na du­šek pač ni zdravo. A kaj, ko so te zgod­­be tako zelo pri­vlačne. JCT vnovič pre­vetri nekaj frišnih nizik in pove mnenje, ki šteje.
Pisatelj: LordFebo
Pisatelj: StricBedanc
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: LordFebo
Pisatelj: LordFebo
"Vi, ljudje, mi ne bi verjeli, kaj vse sem videl …" je rekel Roy Batty pred petintridesetimi leti. Kalander pa je videl novega Iztrebljevalca in ne more verjeti, da je kultni ZF-film dobil solidno nadaljevanje.
Sneti se ozre navzgor med velemestne stolpnice in uide mu sraga urina. Nad njim se razpenja kot fuzbalsko igrišče velika danka bajeslovnega pošastina, ki ga daje huda lijavica! Na srečo gre le za sanje, ki jih je spodbudil film Shin Godzilla. Fju.
Na kraju sedme sezone Igre prestolov je Nočni kralj dobil letečo igračko, Daenerys táko za v posteljo, Cersei pa za v temnico, medtem ko si Starkovi otroci z Mezinčkom podajajo ornamentalno bodalo. Kalander hitro prešteje trupla in se zazre v prihodnost.
Brankoti (J289)
LordFebo v New Yorku ni videl nindž, hudiča, zajebane kitajske babice in žarečih pesti. Najbrž zato, ker se je tam smukal podnevi. Nebojša, Luk Kejdž, Gvozdena pesnica i Džes’ka pridejo na plan šele kad padne mrak.
Novi film Transformers je zadnji pod načelovanjem večnega oboževalca čimvečjih razpaljotk Michaela Baya. Sneti pripomni, da je bil že skrajni čas.
Na stara leta LordFebo spi v spidermanovski pižami in fantazira o guncanju med hišami. Najbrž zato, ker v otroštvu ni nosil pajkomrežaste oprave in nakazoval ejakulacije iz zapestij.
Tevevania (J288)
Dolgo je trajalo, da je znamenita serija poskakovalnih frpjev Castlevania dobila risankasto izvedenko. Sneti se ogoljenih zob vrže med krvosrebalce in mečedržalce.
“Iz gline storjena, na Olimp posajena, s polgolim stasom in z lasom za pasom, kdo je to?” Pomaranča v wonderbra in hrabri LordFebo ob filmu obelodanita še neizpričano poglavje helenomeriškega bajeslovja.
The Mummy (J287)
Pisatelj: Sneti
Vixen (J287)
Pisatelj: LordFebo
Najnovejši film v alienski franžici, Covenant, se v naših kinih počasi izteka. Zato Sneti ne priobči le mnenja o njem, temveč se ksenomorfnega uni­verzuma loti malce širše.
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA

november 2017
Oznanila: BlizzCon, zgodbi iz kock, Tamagočiji ..., vedež: sevanje, Made in China, anali: kinect, igrovje: Gran Turismo Sports, Super Mario Odyssey, South Park: Fractured But Whole, Call of Duty WW2, Ys VIII, Guardians of the Galaxy, Rock of Ages 2 ..., testisi: nokia 8 in iphone X, slikosuk: Thor, Star Trek Discovery, aktualne nizike ..., črkožer: prepovedane knjige ...

Rubrike člankov