Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » rokodelstvo
Uredi seznam
LordFebo skozi začetniški vodič do­de­lave fo­to­grafij osmisli Photoshopovo bivanje na mar­si­ka­terem računalniku našega bralca.
"Kjer poteze ne izvirajo iz duše, tam ni umetnosti." - Leonardo da Vinci, renesančni umetnik. "Hvala Bogu za undo!" - Retro, mali drekec pekec.
Sestavljanje kart za streljanke je z razvojem grafičnih pogonov vse bolj zapleteno in naporno početje. Zato sklene Aggressor z vpogledom v teorijo level designa pomagati, da bi se nadebudni začetniki ne potolkli.
Če bo Retro ugledal še eno forumsko sporočilo o iskanju skupine za izdelavo MMORPGja, si bo s šilčkom iztaknil oči. Zato spiše ultimativni odgovarjalnik, ki bo od današnji naprej prvi odgovor na vsa stokrat zastavljena vprašanja.
Pikslanje (J143)
Kot se šika za nostalgika, ki poleg drkanja Pro Skaterja in igranja Simovčkov predse postavlja tudi slikarsko platno, Retro predoči rokodelstvo o najstarejši obrti, kar se tiče ustvarjanja grafike za igre.
TuCO ti bo najedal, da bržkone še nisi zapopadel vse umetelnosti Microsoftovega Worda, tega prvobitnega in temeljnega skupka mečine. Zlasti če kaniš biti resen pisun ali se lotevaš daljšega besedila.
LordFebo s spodbujanjem pošiljanja MMSov polni operaterjevi mošnji, pri tem pa sublimno nagovarja h krancljanju mobilnikov ter uči osnov animacij z ImageReadyjem.
Retro postane Vsemogočni in si v šestih dneh ustvari svet, kjer z uzijem reši sleherni problem. Sedmega pa namesto počivanja širnemu bralstvu razodene, kako izdelati lasten mod.
LordFebo odpre novo rubriko, ki spodbuja čitalstvo h kreativnosti in uporabnemu računalništvu.
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA

november 2017
Oznanila: BlizzCon, zgodbi iz kock, Tamagočiji ..., vedež: sevanje, Made in China, anali: kinect, igrovje: Gran Turismo Sports, Super Mario Odyssey, South Park: Fractured But Whole, Call of Duty WW2, Ys VIII, Guardians of the Galaxy, Rock of Ages 2 ..., testisi: nokia 8 in iphone X, slikosuk: Thor, Star Trek Discovery, aktualne nizike ..., črkožer: prepovedane knjige ...

Rubrike člankov