Revija Joker - E-mulligan na osem

ČLANKI
stranka » članki » namiznik » E-mulligan na osem
E-mulligan na osem
...
Prijatelj Jure razloži, zakaj se njegova mapa e-kart na Magic Online že nekaj let pridno polni na račun tiste otipljive.

Hi-hi, hi-hi-hi" smo se pred leti, ko je bil Magic Online ravno nekje pri koncu beta testiranja, muzali obvladači, sami mavericki takrat še za silo delujoče slovenske fizične Magic-scene: "hi-hi, hi-hi-hi, ste videli bebčke, ki plačujejo polno ceno realnih kart za njihovo e-repliko, torej tudi po petnajst dolarjev za online Pernicious Deed, ki jim ga lahko že jutri poje virus, če ne bo ves projekt itak propadel? Dva jurja za internetni Yavimaya Coast? Tri jurje za skupek bitov, ki naj bi bili Meddling Mage? Hi-hi, hi-hi-hi."

Naslednji mesec pričakujte boljše darilo, kot je bila župa: naključna Magic-karta!!!!!!!!!

Bebčki smo bili, tako se je izkazalo, mi. Hi-hi, hi-hi-hi nam lahko že lep čas strgajo korenček redki srečneži, ki so takrat vizionarsko vložili goldinarje v karte bloka Invasion in delno Odysseyja, saj so zaradi divjega pritoka novih igralcev le-te na vrednosti pridobile tudi za nekaj sto odstotkov. "Hi-hi, hi-hi-hi, moj Pernicious Deed je danes vreden petinšestdeset dolarjev (bil je že skoraj sto), in skupek bitov, ki naj bi bil Meddling Mage, prav nekje toliko. Hi-hi, takrat sem s popustom kupil dvesto Spiritmongerjev in danes živim na Bahamih, vi pa še zmeraj doma pri mami!"

E-mulligan na osem objavljeno: Joker 162
januar 2007